11 Nisan Anaokulu
Aligör Mah. İstiklal Cad. Camii Karşısı, 11 Nisan Anaokulu, Suruç/Şanlıurfa

VİZYON

Nitelikli eğitim kadrosu ile yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en iyi eğitimi sunarak, öz güveni gelişmiş, bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere saygılı, yeterliliklerinin farkında olan, problem çözme becerisine sahip, kendine güvenen, yaratıcı ve başarılı öğrenciler yetiştirerek: onları ilköğretime ve geleceğe hazırlamak.

MİSYON

Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak,bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendidüşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

SABAH (07.30 - 12.30) ÖĞLE (12.30 - 17.30)

BULUNMAMAKTA ( SURUÇ-ŞANLIURFA ARASI DOLMUŞ HATTI OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.)

ŞANLIURFA İLİNE 40 KM, SURUÇ İLÇESİNE 6 KM UZAKLIKTA

ALİGÖR MAHALLESİ